EL VALOR DE SALUDAR
EL VALOR DE RESPECTAR LA GENT GRAN
FLASHCARD
COLORS
MEDI AMBIENT
FLORA I FAUNA
JOCS DE TAULA
BINGO
ALIMENTACIÓ
DITES
EMOCIONS
MEMORY
SOPA DE LLETRES
RECEPTES
YOGA
MATES
EDUCACIÓN POSITIVA
FABULAS
ENS HO PASSEM PIPIA

TASQUES DOMÈSTIQUES

Els fills creixen de pressa i de vegades ens sorgeixen dubtes de com començar-los a donar certs rols, com, per exemple, assumir certes tasques domèstiques, fer-se el llit o fins i tot cuinar (ja sabeu que jo soc molt fan de fer activitats amb els més petits).

Si ja ha arribat el moment en què el teu fill t’ajudi fent algunes tasques domèstiques, ensenya-li primer com fer-les i després digues-li que el donaràs suport activament i que t’aniràs quedant al marge a poc a poc segons vagi avançant, encoratjant-lo i recompensant el seu rendiment.

El nen, amb suport i directrius d’un adult experimentat, aprèn per imitació, a través de les interaccions. A més, pot desenvolupar les seves capacitats, avaluar-ne el rendiment de forma progressiva i convertir-se fàcilment en una persona autònoma.

CONSELL: Aquesta inversió mínima de temps serà molt beneficiosa per al teu fill a llarg termini, perquè assumirà responsabilitats proporcionals a la seva edat.
La relació amb el teu fill serà més rica com més basada estigui en la interacció.

Ir arriba
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad